Yritysvastuuoikeuden yhdistys on perustettu!

Uusi hallitus esittäytyy! Ylärivi: Merja Pentikäinen, Anna Kuusniemi-Laine, Michael Ristaniemi, Casper Herler. Alarivi: Juho Saloranta (pj), Nicole Ekman, Lia Heasman. Kuvasta puuttuu Anne Vanhala, Mikko Rajavuori ja Elena Gorschkow sekä varajäsen Mika Pirttisalo.

Yritysvastuuoikeuden yhdistyksen toiminta on käynnistynyt! Perustamiskokous jouduttiin järjestämään vallitsevan koronatilanteen takia hybridimuotoisena. Castrén & Snellman tarjosi kuitenkin hyvät etäyhteydet, joten kaikki halukkaat pääsivät linjoille. Kokous meni sujuvasti: Yhdistyksen säännöt ja toimintasuunnitelma vahvistettiin sekä uusi hallitus ja toiminnantarkastajat valittiin. Hallituslaisilla on monipuolinen osaaminen erilaisista yritysvastuukysymyksistä sekä vahva motivaatio kehittää yritysvastuuoikeutta lähitulevaisuudessa.

Perustamiskokouksen yhteyssä jaoimme linkin, jonka voi liittyä yhdistyksen perustajajäseneksi. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdACR9-NFwmhX7DmzwDTiuWX2JqkgO2Pgwntbu0aLvTgVmufA/viewform

Paneelikeskustelu Yritysvastuulain oikeudellisesta selvityksestä sisälsi monipuolisia kannanottoja yritysvastuun haasteista ja mahdollisuuksia sekä tulevaa mahdollista yritysvastuulainsäädäntöä pohdittaessa oikeustieteellisen tutkimuksen ja keskustelun tärkeydestä. Paneelissa oli mukana EY:lta Sakari Helminen ja Ville Walta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *