Tilaisuus: EU Corporate Responsibility Regulation – Directors duties’ – 25.1.

Yritysvastuuoikeuden yhdistys järjestää EU:n tulevaan yritysvastuusääntelyyn liittyvän keskustelutilaisuuden maanantaina 25. tammikuuta kello 14-16. Tällä hetkellä lainvalmisteluhanke etenee EU:ssa ja sen sisällöstä keskustellaan. Tilaisuuden aiheena on, miten tulevassa laissa yrityksen johdon velvoitteet ja yrityksen asianmukainen huolellisuus (due diligence) tulisi määritellä. Tilaisuus järjestetään englanniksi. Hae jäseneksi ja tule mukaan!

Tapahtumaan voi ilmoittautua osoitteessa: yritysvastuuoikeus@gmail.com Lähetämme ilmoittautuneille tapahtumalinkin myöhemmin.

The Finnish Corporate Responsibility Law Association organizes an event on the Directors’ dutie in relation to the upcoming EU corporate responsibility regulation on the 25th of January at 14-16 (GMT +2 Helsinki). We discuss how company directors’ duties and human rights due diligence could be defined in the law. The members of the Association may sign up for the event at yritysvastuuoikeus@gmail.com

Puhujat/speakers:

Heidi Hautala, Vice-President of the European Parliament

Robert McCorquodale, Professor of International Law and Human Rights, University of Nottingham

Jukka Mähönen, Professor of Law, University of Oslo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *