Ilmoittaudu tilaisuuteen: Biodiversiteettikato ja yritysvastuu – 9.3.

Yritysvastuuoikeuden yhdistys järjestää 9. maaliskuuta keskustelutilaisuuden aiheesta Biodiversiteettikato ja yritysvastuu.

Luonnon monimuotoisuuteen liittyvät kysymykset ovat ilmastonmuutoksen ohella ihmiskunnan suurin ja kiireellisin globaali haaste. Yritysten vastuullisella toiminnalla on haitalliseen kehityskulkuun vaikuttamisessa merkittävä rooli.

Yhdistyksen tilaisuudessa keskustelemme, minkälainen on yrityksiä koskeva biodiversiteettisääntely, miten yritysten tulisi huomioida ko. sääntely, ja onko nykyinen normatiivinen kehikko riittävä. Samalla pohditaan miltä osin muut kuin sääntelyyn pohjautuvat ohjauskeinot ovat tehokkaita ratkaisuja monimuotoisuutta suojelevan yritystoiminnan ohjaamiseksi. Minkälaisia oikeudellisia tulokulmia tulisi yritysvastuussa ottaa jatkossa, jotta sitoutuminen vastuullisuuteen toteutuisi myös käytännössä?

Puhujat: 
Kai Kokko, Ympäristöoikeuden professori, Helsingin yliopisto
Casper Herler, Managing Partner, OTT, Borenius Asianajotoimisto Oy

Paikka: Zoom (kokouslinkki lähetetään erikseen)
Aika: 9.3. kello 17.00-18.30.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *